Werk

Simplicity is the ultimate sophistication’

Tekstschrijven

In mijn werk heb ik kennis opgedaan over de vakgebieden arbo, hr, vastgoed en woningbouw en gezondheidszorg. Ik schrijf voor verschillende doelgroepen zoals werkgevers, werknemers, professionals in het mkb en de gemeente. Lees bijvoorbeeld het interview over niet-aangeboren hersenletsel voor het programmaboek van RINO Groep, een opleider in de Gz. Of een van de vele nieuwsberichten die ik schreef voor de website van Rendement Uitgeverij. En de teksten die ik schreef voor de website van een coach en een arbodienst. Voor gemeente Rotterdam schrijf ik voor de portal Wonen in Rotterdam over alles wat met (nieuwe) woningbouw te maken, zoals in dit artikel over de nieuw te bouwen wijk Zuiderhof.

Ik schrijf ook journalistieke teksten voor (online) magazines, dagbladen en andere media. Zoals het artikel over de gebrekkige hulpverlening aan mensen met schulden. Hiervoor heb ik verschillende partijen geïnterviewd om de problematiek van de schuldhulpverlening te schetsen. Of lees een van de andere artikelen die ik schreef:
Een aparte cursus voor autisme bij vrouwen, is dat nu nodig?

Interview met een bedrijfsarts bij Master in Vitaliteit

Redactie

Wil je een boek uitbrengen, als ondernemer of organisatie, dan komt daar veel bij kijken. Het idee is vaak zo geboren, de uitvoering blijkt wat lastiger. Je kunt me in elke fase inhuren. Zowel voor het brainstormen en het schrijfproces als voor de (eind)redactie. Zo hou je de vaart erin en voorkom je dat het project strandt. Ik deed onder andere de eindredactie van de boeken Burn-out en mentale weerbaarheid van bedrijfsarts Rob Hoedeman voor arbodienst Mensely en Hybride werkt! voor Rendement Uitgeverij.

Voor Gemeente Westland deed ik de redactie van het Masterplan Flora Campus Westland, een ambitieus en omvangrijk project voor de gebiedsontwikkeling van het Floragebied. Ook schreef ik de tekst voor de samenvatting van het masterplan, die onder meer gebruikt is voor de publieksfolder van dit project.

Masterplan Flora Campus Westland

Opdrachtgevers:

*Rendement Uitgeverij
*Sijthoff Media – HR Praktijk
*DPG Media
*Rino Groep (GGZ)
*Masters in Vitaliteit (arbo)
*Mensely (arbo)
*XpertHR
*Gemeente Westland (gebiedsontwikkeling Flora Campus Westland)
*Gemeente Rotterdam (Wonen in Rotterdam)
* Warm Rotterdam (non-profit)
*Ecco Italia (toerisme)
*Tekstbureau Tekstschrijvers (magazines Havensteder, Woonbron)
* HR2day (HR-software)
* Studio GRZ (zorg)
* Uitgeverij Atlas Contact
* Uitgeverij Business Contact
* Athenaeum – Singel Uitgeverijen
* De Arbeiderspers – Singel Uitgeverijen